Om vandrarhemmet

Öppettider

1/6 - 31/8-2022  samt Kristi Himmelfärds-helgen

(1-9/6 samt 13-31/8 endast för grupper)


.Bokning:

Telefon: 0411-52 60 80

E-post: backakra@telia.com


Boka online

 

Priser

Enkelrum: från 600:- /person

Bädd: från 400:- /vuxen

Bädd: från 180:- /barn

Dubbel/tvåbäddsrum: från 400:- /person

Frukostbuffé 120:-/person (65:-/barn 3-15 år)

 

Priser för grupper enligt offert

 

Antal rum: 25

Antal bäddar: 78

 

Adress

Östra Kustvägen 1231

27177 LÖDERUP

 

Vandrarhemsvärdar

Ronny Larsson, Karen Augustin

 

Vår hemsida på Svenska Turistföreningen

 

Bra att veta

Förbokning rekommenderas alltid. Receptionen är öppen dagligen 10/6-13/8 kl 9-11 och 17-19. Övrig tid enligt telefonsvararen. Bokning före säsong sker via telefon, e-post, online eller skriftligt.

 

Servering

Frukostbuffé 25/6-13/8 (även 27/5-29/5) samt för grupper om minst 20 personer

 

Övrig service

Cykeluthyrning, lakansuthyrning, tvätt- och torkmöjligheter, m.m.


   

 

Integritetspolicy        Privacy Policy

 

Att bo på vandrarhem är så mycket mer än bara ett rum med några sängar i. Det finns många fler rum på ett vandrarhem; trädgården, gästköken, m. fl. samt den övriga miljön och framförallt stämningen som förmedlas med olika medel.


I huvudbyggnaden finns bl. a. familjerummen, 4- och 5-bädds. Det är ganska stora rum med våningssängar och enkelsängar samt handfat. Toaletter och duschar finns separat i korridoren.  På ovanvåningen i huvudbyggnaden finns små, mysiga rum med snedtak, några med takfönster, andra med vanliga fönster. Alla 2-bäddsrum har resårmadrasser och handfat. På detta våningsplan ligger också vår s k ”Sviten” med 6 bäddar plus eventuella extramadrasser, perfekt för den stora familjen, två familjer eller kompisgänget.


I Paviljongen befinner sig trevliga ovh fräscha 2-och 3-bäddsrum. Även här har alla rum handfat. 2-bäddsrummen har alla resårmadrasser. 3-bäddsrummen har en våningssäng och en resårmadrass. Toaletter och duschar ligger separat i korridoren.


En av grundidéerna med vandrarhem är att du som gäst ska kunna laga din egen mat. På Backåkra Vandrarhem finns det mycket goda förutsättningar för detta i form av två väldigt fina gästkök. I huvudbyggnaden ligger ett av dem; ett stort, ljust och härligt som ger förutsättningar till bra umgänge och gemenskap. Även i Paviljongen har vi ett fint gästkök. Med andra ord behöver ingen trängas vid matlagningen.


Det största rummet är trädgården. På sommaren är det vårt vardagsrum där det mesta sker. Vi har många trädgårdsmöbler, mycket leksaker, stora grillar samt filtar för kvällarna.