Om vandrarhemmet

Öppettider

1/6 - 31/8-2024 samt Kristi Himmelfärds-helgen

(1-13/6 samt 19-31/8 endast för grupper)


.Bokning:

Telefon: 0411-52 60 80

E-post: backakra@telia.com


Boka online


OBS! Mellan den 8/7-10/8 kan vi tyvärr inte ta emot några gruppboknungar över 10 personer.


Priser

(OBS! Från-priser beroende på antal vuxna/barn samt medlemskap i STF)

Rumspris medlemmar i STF 2-bäddsrum från

880:-/natt


Rumspris medlemmar i STF 3-bäddsrum från 1.030:-/natt


Rumspris medlemmar i STF 4-bäddsrum från 1.200:-/natt


Rumspris medlemmar i STF 5-bäddsrum från 1.390:-/natt


Rumspris medlemmar i STF 6-bäddsrum från 1.590:-/natt


Frukostbuffé 140:-/person (85:-/barn 3-15 år)


Priser för grupper enligt offert


Antal rum: 25

Antal bäddar: 78


Adress

Östra Kustvägen 1231

27177 LÖDERUP


Vandrarhemsvärdar

Ronny Larsson, Karen Augustin


Vår hemsida på Svenska Turistföreningen


Bra att veta

Förbokning rekommenderas alltid. Receptionen är öppen dagligen 14/6-17/8 kl 9-11 och 17-19. Övrig tid enligt telefonsvararen. Bokning före säsong sker via telefon, e-post, online eller skriftligt.


Servering

Frukostbuffé 21/6-18/8 (även 10/5-12/5) samt för grupper om minst 20 personer


Övrig service

Cykeluthyrning, lakansuthyrning, tvätt- och torkmöjligheter, m.m.

HusdjursfrittIntegritetspolicy Privacy Policy

 

Att bo på vandrarhem är så mycket mer än bara ett rum med några sängar i. Det finns många fler rum på ett vandrarhem; trädgården, gästköken, m. fl. samt den övriga miljön och framförallt stämningen som förmedlas med olika medel.


I huvudbyggnaden finns bl. a. familjerummen, 4- och 5-bädds. Det är ganska stora rum med våningssängar och enkelsängar samt handfat. Toaletter och duschar finns separat i korridoren.  På ovanvåningen i huvudbyggnaden finns små, mysiga rum med snedtak, några med takfönster, andra med vanliga fönster. Alla 2-bäddsrum har resårmadrasser och handfat. På detta våningsplan ligger också vår s k ”Sviten” med 6 bäddar plus eventuella extramadrasser, perfekt för den stora familjen, två familjer eller kompisgänget.


I Paviljongen befinner sig trevliga ovh fräscha 2-och 3-bäddsrum. Även här har alla rum handfat. 2-bäddsrummen har alla resårmadrasser. 3-bäddsrummen har en våningssäng och en resårmadrass. Toaletter och duschar ligger separat i korridoren.


En av grundidéerna med vandrarhem är att du som gäst ska kunna laga din egen mat. På Backåkra Vandrarhem finns det mycket goda förutsättningar för detta i form av två väldigt fina gästkök. I huvudbyggnaden ligger ett av dem; ett stort, ljust och härligt som ger förutsättningar till bra umgänge och gemenskap. Även i Paviljongen har vi ett fint gästkök. Med andra ord behöver ingen trängas vid matlagningen.


Det största rummet är trädgården. På sommaren är det vårt vardagsrum där det mesta sker. Vi har många trädgårdsmöbler, mycket leksaker, stora grillar samt filtar för kvällarna.