Frukostbuffén

Öppettider

1/5 - 30/9-2020

.

Bokning:

Telefon: 0411-52 60 80

E-post: backakra@telia.com

Boka online

 

Priser

Enkelrum: från 450:- /person

Bädd: från 350:- /vuxen

Bädd: från 150:- /barn

Dubbel/tvåbäddsrum: från 350:- /person

Frukostbuffé 100:-/person (50:-/barn 3-15 år)

 

Priser för grupper enligt offert

 

Antal rum: 25

Antal bäddar: 78

 

Adress

Östra Kustvägen 1231

27177 LÖDERUP

 

Vandrarhemsvärdar

Ronny Larsson, Karen Augustin

 

Annan webbplats

 

Bra att veta

Förbokning rekommenderas alltid. Receptionen är öppen dagligen 12/6-15/8 kl 9-11 och 17-19. Övrig tid enligt telefonsvararen. Bokning före säsong sker via telefon, e-post, online eller skriftligt.

 

Servering

Frukostbuffé 20/6-16/8 (även 22/5-24/6) samt för grupper om minst 20 personer

 

Övrig service

Cykeluthyrning, lakansuthyrning, tvätt- och torkmöjligheter, m.m.


Integritetspolicy     

 

Integritetspolicy     Integritetspolicy     Privacy Policy

 

Backåkra Vandrarhem

Vi är stolta över vår frukostbuffé. Vi får många lovord för den och det känns skönt eftersom vi lägger ner mycket arbete, tid och kärlek i den. Just omsorgen och gemytet i hela konceptet gör att våra gäster uppskattar den väldigt och att den alltid varit så viktig i den helhet vi vill erbjuda på Backåkra Vandrarhem.


Den består av mestadels ekologiska råvaror och produkter. Vi bakar olika sorters bröd själva, färskosten, jordnötssmöret och müslin är hemmalagade, grönsakerna är från den ekologiska odlingen en bit från vandrarhemmet och på borden står alltid färska snittblommor och levande ljus. Utöver detta innehåller buffén givetvis en hel del annat som faller både vuxna som barn i smak. Är man allegiker, så är det bäst att föranmäla detta, så inhandlar vi dessa specialprodukter.


Man intar frukosten antingen i den mysiga matsalen, på glasverandan eller i den underbara trädgården. Är man inte mätt efter första omgången går man och tar mer. Vill man betala till lite extra kan man göra sig matsäck att ta med. Även för de som inte bor på vandrarhemmet är frukostbuffén öppen dagligen under sommarsäsongen.


Smaklig spis!