Bröllop

Öppettider

1/6 - 31/8-2022  samt Kristi Himmelfärds-helgen

(1-9/6 samt 13-31/8 endast för grupper)


.Bokning:

Telefon: 0411-52 60 80

E-post: backakra@telia.com


Boka online

 

Priser

Enkelrum: från 600:- /person

Bädd: från 400:- /vuxen

Bädd: från 180:- /barn

Dubbel/tvåbäddsrum: från 400:- /person

Frukostbuffé 120:-/person (65:-/barn 3-15 år)

 

Priser för grupper enligt offert

 

Antal rum: 25

Antal bäddar: 78

 

Adress

Östra Kustvägen 1231

27177 LÖDERUP

 

Vandrarhemsvärdar

Ronny Larsson, Karen Augustin

 

Vår hemsida på Svenska Turistföreningen

 

Bra att veta

Förbokning rekommenderas alltid. Receptionen är öppen dagligen 10/6-13/8 kl 9-11 och 17-19. Övrig tid enligt telefonsvararen. Bokning före säsong sker via telefon, e-post, online eller skriftligt.

 

Servering

Frukostbuffé 25/6-13/8 (även 27/5-29/5) samt för grupper om minst 20 personer

 

Övrig service

Cykeluthyrning, lakansuthyrning, tvätt- och torkmöjligheter, m.m.


   

 

Integritetspolicy        Privacy Policy

 

Vigselakten i naturreservatet, festen under vinrankorna på Backagården och övernattning och frukostbuffé för alla hos oss på Backåkra Vandrarhem. Bättre kan ett långt och lyckligt äktenskap inte börja.


Backåkra Vandrarhem, med cirka 80 bäddar, kan både brudparet och alla bröllopsgäster samlas. Vänner och släktingar, som inte träffats på länge, får på så sätt mer tid för varandra. Här kan de övernatta och umgås kring en underbar frukostbuffé i trädgården och fortsätta gårdagens samtal innan det är dags att bege sig hemåt igen.


I vårt samarbete med Backagårdens växthuskafé kan vi erbjuda möjligheter till bröllopsfesten i vacker miljö här på här på Österlen. Backagården erbjuder en annorlunda festlokal i sitt fantastiskt fina och stora växthus. Här sitter man till bords under vinrankorna, i ett hav av blommor och andra växter och njuter av den härliga stämningen. Backagården samarbetar med restauranger och andra arrangörer som möjliggör en lyckad bröllopsfest.

 

Avståndet mellan vandrarhemmet och Backagården är drygt två kilometer och om man inte vill gå, så finns ett begränsat antal cyklar att hyra.

 

För att boka festlokal och övernattning, kontakta Backagården (0411-526112 www.backagarden.com) respektive oss på Backåkra Vandrarhem.


Det finns även andra fina festlokaler i området. Hör av er till oss för tips. Tyvärr finns det ingen möjlighet att arrangera bröllopsfesten på vandrarhemmet, men hela sällskapet kan träffas här före och efter festen.